Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.    zamknij


Zobacz opinie

  • GSM (212)
    • Telefony komórkowe (16)
      • Nokia (16 opinii)
      • Smartfony (167)
        • Nokia (27 opinii)
          • Samsung (51 opinii)
            • HTC (5 opinii)
              • Sony (32 opinii)
                • LG (11 opinii)
                  • Apple (11 opinii)
                    • Sony Ericsson (16 opinii)
                      • Kruger&Matz (4 opinie)
                      • Tablety (29)
                        • Asus (11 opinii)
                          • Pentagram (4 opinie)
                        • AGD (33)
                          • Pralki (20)
                            • Amica (4 opinie)
                              • Ariston (5 opinii)
                            • RTV (14)
                              • Telewizory (13)
                                • Samsung (8 opinii)
                              • Motoryzacja (77)
                                • Samochody osobowe (65)
                                  • Alfa Romeo (19 opinii)
                                    • Mazda (2 opinie)
                                      • Opel (8 opinii)
                                        • Renault (4 opinie)
                                          • Toyota (13 opinii)
                                            • RAV4 (4 opinie)
                                              • Avensis (5 opinii)
                                                • Aygo (4 opinie)
                                                • Volkswagen (9 opinii)
                                                  • Golf (6 opinii)
                                                • Silniki (12)
                                                • Komputery (147)
                                                  • Laptopy (105)
                                                    • Asus (16 opinii)
                                                      • Lenovo (18 opinii)
                                                        • Samsung (12 opinii)
                                                          • Dell (7 opinii)
                                                            • Toshiba (9 opinii)
                                                              • HP (28 opinii)
                                                                • Sony (5 opinii)
                                                                  • Fujitsu Siemens (5 opinii)
                                                                  • Dyski Twarde (5)
                                                                    • Western Digital (4 opinie)
                                                                    • Konsole (7)
                                                                      • Sony (4 opinie)
                                                                      • Drukarki (8)
                                                                        • Brother (4 opinie)
                                                                        • Karty Graficzne (15)
                                                                          • NVIDIA (6 opinii)
                                                                            • GIGABYTE (6 opinii)
                                                                          • Fotografia (15)
                                                                            • Lustrzanki (9)
                                                                              • Canon (6 opinii)
                                                                              • Kompaktowe (6)


                                                                              Ostatnio dodany

                                                                              Polar PFL 810

                                                                               PFL 810

                                                                              Mam tą pralkę od 7 lat kupiona z gwarancja przedluzoną do 5 lat w trakcie tych 5 lat gwarancji wymieniana ...

                                                                              dowiedz się więcej


                                                                              Najnowszy artykuł

                                                                              SAMSUNG WYCOFAŁ SIĘ Z PROMOCJII

                                                                              SAMSUNG WYCOFAŁ SIĘ Z PROMOCJII

                                                                              TABLETY (fot. samsung.com/pl) SAMSUNG WYCOFAŁ SIĘ Z PROMOCJII W ostatnim czasie firma Samsung ogłosiła promocję na zakup ...

                                                                              dowiedz się więcej



                                                                              Polityka prywatności

                                                                              Cosiepsuje.com  szanuje prawa swoich klientów, internautów do prywatności. Przeczytaj dokładnie poniższe informacje, aby lepiej zapoznać się z naszą polityką prywatności. Ochronę danych osobowych użytkowników naszego serwisu traktujemy priorytetowo dlatego też postępujemy zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. 2002 r. Nr 101 poz. 926). Ponadto informujemy, że Cosiepsuje.com  jest administratorem zbieranych danych osobowych.

                                                                              Prawa autorskie


                                                                              Serwis Cosiepsuje.com zawiera treści, które są przedmiotem praw autorskich przysługujących ich twórcom i podlegają ochronie zgodnie z przepisami powszechnie obowiązującego prawa, w tym Ustawą o ochronie Praw autorskich i praw pokrewnych z dnia 04.02.1994 roku (tekst jednolity: Dz. U. 2006 r. Nr 90 poz. 631)

                                                                              Zastrzeżenia prawne i odpowiedzialność

                                                                              Serwis Cosiepsuje.com zastrzega sobie możliwość edycji i usuwania wpisów oraz blokowania użytkowników, którzy naruszają regulamin serwisu Cosiepsuje.com

                                                                              Powyższe oznacza, iż Cosiepsuje.com w każdym momencie, bez potrzeby podawania uzasadnienia posiada uprawnienie do uniemożliwienia dostępu do określonych treści i danych Użytkowników oraz do odmowy rozpowszechniania lub zaprzestania rozpowszechniania wszystkich lub poszczególnych wypowiedzi/wpisów Użytkownika.
                                                                              Użytkownik zamieszczając wpis w serwisie przyjmuje do wiadomości, że ewentualne usunięcie zamieszczonego przez niego wpisu lub zablokowanie dostępu jest równoznaczne z powiadomieniem go ( zgodnie z treścią Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną) o zamiarze usunięcia wpisu ze względu na naruszenie postanowień regulaminu lub ze względu na wpłynięcie urzędowego zawiadomienia lub uzyskanie przez Cosiepsuje.com wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze zamieszczonego wpisu.

                                                                              Wyłączenie odpowiedzialności

                                                                              Serwis Cosiepsuje.com nie ponosi odpowiedzialności za treści i opinie wyrażane przez użytkowników w komentarzach lub artykułach. Użytkownicy publikują swoje komentarze i opinie wyłącznie na własną odpowiedzialność. Niedopuszczalne jest umieszczanie na łamach Forum treści wulgarnych, obrażających innych, sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, czy też propagujących przemoc. Treści uznanych powszechnie za naganne moralnie i społecznie niewłaściwe.

                                                                              Gromadzenie danych osobowych

                                                                              Podczas rejestracji w serwisie Cosiepsuje.com wymagamy podania co najmniej adresu email, loginu i hasła. Cosiepsuje.com przetwarza dane osobowe użytkowników zgodnie z obowiązującymi przepisami. Adresów email używamy, w szczególności, w celu powiadamiania użytkowników o istotnych zmianach w serwisie, aktualnościach lub komunikatach technicznych. Podanie pozostałych danych takich jak imię, nazwisko, zależy tylko od Ciebie, czy udostępnisz je innym użytkownikom. Przeprowadzenie przez Użytkownika procesu rejestracji oznacza, iż Użytkownik akceptuje warunki określone w niniejszym dokumencie oraz Regulaminach umieszczonych w serwisie i zobowiązuje się przestrzegać wynikających z Regulaminu obowiązków. Użytkownik może zrezygnować z korzystania z serwisu w każdej chwili.

                                                                              Informacje logowania

                                                                              Podczas korzystania z serwisu Cosiepsuje.com nasze serwery automatycznie rejestrują informacje przesyłane przez przeglądarkę użytkownika w trakcie wyświetlania witryny. Dzienniki serwera mogą zawierać takie informacje jak: żądanie sieciowe, adres IP, typ przeglądarki, język przeglądarki, data i godzina przesłania żądania oraz co najmniej jeden plik cookie.

                                                                              Cookies (ciasteczka)

                                                                              Pliki cookie to małe pliki tekstowe wykorzystywane do zapisywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Cookies nie są szkodliwe ani dla Ciebie ani dla Twojego komputera i danych, dlatego zalecamy nie wyłączanie ich obsługi w przeglądarkach. Funkcja logowania w serwisie Cosiepsuje.com wymaga obsługi ciasteczek. Stosowanie cookies umożliwia podnoszenie jakości naszych usług oraz zwiększania zadowolenia naszych użytkowników dzięki przechowywaniu ich preferencji oraz śledzeniu trendów i sposobów poruszania się po serwisie Cosiepsuje.com

                                                                              Zmiana polityki prywatności

                                                                              Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na naszej stronie. Zmiany stają się skuteczne z dniem opublikowania.